Onze lieve Ellis gaat helaas per 1 oktober stoppen met werken bij EVA. Zij heeft de afgelopen drie jaar met veel plezier bij EVA gewerkt, maar is toe aan meer regelmaat. Wij zullen haar erg gaan missen en wensen haar uiteraard heel veel (werk)plezier toe bij haar nieuwe baan! Hieronder een persoonlijk bericht van Ellis:

Lieve allemaal,

De afgelopen drie jaar heb ik met ontzettend veel plezier en liefde gewerkt bij verloskundigen praktijk ‘Eva’.  Maar helaas moet ik afscheid nemen. De lange diensten trekken een te zware wissel op mij en mijn gezin.  Ik heb daarom de beslissing genomen om te kiezen voor een baan met iets meer regelmaat. Vanaf 1 oktober zal ik in het UVC in Utrecht gaan werken. Hoewel ik ook zin heb in deze nieuwe uitdaging zal ik jullie echt gaan missen. Bedankt voor de mooie momenten die ik met jullie mocht delen, het vertrouwen wat jullie mij gaven en de fijne samenwerking!

Liefs Ellis

Direct inschrijven