Even voorstellen: verloskundige in opleiding – Jip Hofma

Vanaf 10 december tot en met 25 januari zal tweedejaars verloskundige in opleiding Jip Hofma stage komen lopen bij ons. Hieronder stelt Jip zich graag voor.

Beste (aanstaande) ouders,

Ik ben Jip, 20 jaar oud en woon in Ede. Van jongs af aan wilde ik al graag verloskundige worden! Op dit moment ben ik tweedejaars verloskunde student aan de verloskunde academie in Amsterdam. In het eerste jaar heb ik in totaal 2 maanden stage gelopen. Nu kom ik vanaf 10 december tot 25 januari stage lopen bij EVA. Ik heb er onwijs veel zin in om stage te mogen lopen bij EVA. U kunt mij tegenkomen tijdens spreekuur, bevallingen en kraamvisites.  Mocht u dit liever niet willen, dan kunt u dit altijd aangeven bij de verloskundige.

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten, dus hopelijk tot snel!

Jip

Direct inschrijven