Even voorstellen: Welkom Yvonne Leenaerts (verloskundige)

Vanaf 1 oktober zal Yvonne Leenaerts ons team als verloskundige komen versterken. Yvonne stelt zich hieronder graag voor en wij wensen haar veel werkplezier bij EVA!

Hallo, Mijn naam is Yvonne Leenaerts. Na de middelbare school wilde ik eerst geneeskunde gaan studeren, maar wat als ik niet zou worden ingeloot? Ik ben mij toen gaan verdiepen in de verloskunde. Ik werd meteen enthousiast! Vanaf dat moment wist ik het, ik word verloskundige! Ik ben nog elke dag blij met deze keuze. In januari 2016 ben ik afgestudeerd aan de academie verloskunde Maastricht. Sinds mei 2017 ook als echoscopiste. Na mijn afstuderen heb ik ervaring op gedaan in verschillende praktijken in Nederland. Daarbij blijf ik mij ontwikkelen door het volgen van trainingen/cursussen. Per 1 oktober 2018 mag ik het team van verloskundigenpraktijk EVA komen versterken. Ik ben benieuwd en enthousiast naar de komende periode! Ik geniet nog elke dag van dit mooie vak, de diversiteit, cliënten, collega’s. Elke zwangere is anders, iedere zwangerschap uniek! Het blijft heel bijzonder om iets bij te mogen dragen in deze speciale periode.

Naast mijn werk als verloskundige geniet ik ervan om een lange wandeling te maken (het liefst in de bergen), te dansen of een taart te bakken.
Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Direct inschrijven