Ellis van Renterghem (Verloskundige)

Hallo, ik ben Ellis van Renterghem-Praamstra, getrouwd en moeder van Isabel, Alexander, Laurens en Josephine.

In 2002 ben ik afgestudeerd aan de Karel de Grote hogeschool in Antwerpen, België. Het jaar erna behaalde ik de applicatiecursus voor buitenland opgeleide verloskundigen en ging aan de slag als maat in Verloskundigenmaatschap Tiel. In 2008 keerde in terug naar de Veluwe en heb mij een aantal jaar meer gericht op mijn gezin. Vanaf 2011 ben ik gaan werken in het Universitair Verloskundig Centrum te Utrecht. Sinds deze zomer werk ik daarnaast als waarneemster en heb ik gewerkt voor verschillende praktijken in de omgeving.

De komende periode kom ik waarnemen bij verloskundigenpraktijk EVA. De praktijk is voor mij geen onbekende, zowel 12 jaar geleden als afgelopen voorjaar heb ik hier met veel plezier stage mogen lopen. Ik kijk er dan ook erg naar uit om hier de komende tijd te werken en jullie te ontmoeten!

Een nieuw leven is voor mij elke keer weer een groot wonder. Ik voel mij altijd vereerd dat ik deze bijzondere periode van zo dicht bij mag meemaken. Ik zet mij met liefde in voor het vak en respecteer de wensen van de vrouw en haar partner om er samen een zo mooi mogelijke periode van te maken!

Naast de passie voor het vak en de liefde voor mij gezin vind ik het heerlijk om koffie te drinken te kletsen met mijn vriendinnen, een goed boek te lezen of te sporten.

Tot ziens in de praktijk!

Mijn collega's

Femmelieke

Roos

Nathalie

Direct inschrijven