Inge van Rheenen (Praktijkassistente)

Inge van Rheenen

Hallo, ik ben Inge van Rheenen. Ik woon in het mooie Wageningen en heb twee dochters die al het huis uit zijn. Ik ben regelmatig in de Uiterwaarden te vinden met mijn twee honden. Ruim een jaar geleden ben ik begonnen bij EVA als invalkracht en sinds kort een vast gezicht.
Ik heb een achtergrond als management assistente. Ik haalde er veel voldoening uit om mijn managers zo te faciliteren dat zij hun werk goed kunnen uitvoeren. Zo zie ik ook de taak als praktijkassistente. Wat mij vooral aanspreekt is het directe contact met de cliënten. Naast het maken van afspraken een luisterend oor bieden, de tijd voor iemand nemen. Het is ontzettend spannend als je zwanger bent en je kunt met allemaal vragen zitten. Soms kan ik ze beantwoorden, soms hoort de vraag thuis bij de verloskundige. Iedere dag is weer anders en dat spreekt mij erg aan. Daarnaast vind ik het leuk onderdeel te zijn van een team waarin iedereen weer zijn eigen expertise heeft.
Graag tot ziens aan de balie of horens aan de telefoon!

Wat onze cliënten zeggen

 • Roos is een aanwinst als verloskundige, wij hebben veel aan haar gehad bij de geboorte van ons kindje.

  -Maria
 • Bij de geboorte van ons tweede kindje hebben we een hele fijne ervaring gehad bij de bevalling met Nathalie en Noortje

  -Simone
 • Jullie zijn een top team en we voelden ons in vertrouwde handen bij jullie.

  -Joyce
 • Bij iedere controle op het spreekuur hele fijne verloskundigen die luisteren en je begrijpen!

  -Anne
            Aanmelden