Beste mensen,

1 juli 2018 stop ik met werken in verloskundigenpraktijk EVA; de praktijk die ik 18 jaar geleden startte na de geboorte van mijn derde en jongste kind Linde. In de loop van de jaren groeide de praktijk. Enerzijds is dit mooi, anderzijds veranderde hierdoor de zorgverlening en zijn er nu meerdere verloskundigen betrokken bij de individuele verloskundige zorg.
Ik heb gemerkt dat deze manier van werken niet aansluit bij hoe ik het vak wil uitoefenen. Daarom heb ik met pijn in mijn hart besloten deze praktijk te verlaten om mijn prachtige vak op een andere manier vorm te gaan geven.

Ik heb velen mogen begeleiden in de zwangerschap, met de bevalling, in de kraamtijd en met de borstvoeding. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Ik wens jullie allen alle goeds toe! En wie weet tot ziens.

Hartelijke groeten,

Tineke De Backer
Verloskundige, lactatiekundige IBCLC en verloskundig echoscopiste
tinekedebacker@gmail.com

Direct inschrijven