Welkom Conny Livestro, verloskundige

Vanaf 1 juli zal verloskundige en echoscopist Conny Livestro ons team komen versterken. Conny heeft ons in het verleden eerder ondersteund in de praktijk en wij zijn blij dat zij opnieuw bij ons komt werken. Graag stelt Conny zich hieronder voor. Wij wensen haar veel werkplezier bij EVA!

Mijn naam is Conny Livestro. Vanaf mijn tiende jaar was ik vastberaden verloskundige te willen worden; onder de indruk van een kindje dat kon groeien in de buik van een mama. Ik was mij ervan bewust dat er een strenge toelatingsprocedure was gekoppeld aan de opleiding tot verloskundige, maar na het bezoeken van de open dag en contact met studenten, was ik definitief verkocht. Ik herinner mij nog goed dat mijn ouders met de positieve toelatingsbrief naar de supermarkt kwamen waar ik aan het werk was voor mijn bijbaantje. In vier jaar heb ik veel gestudeerd, stage gelopen (met een lach en een traan), een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt en ben ik getrouwd met Alexander.

Vlak voor mijn afstuderen had ik nog geen zicht op een eerste werkplek, maar twee dagen voor de diplomering werd ik gebeld door de verloskundigenpraktijk in mijn eigen woonplaats, destijds Ermelo, waar ik voor de zomerperiode aan de slag kon. Ik heb daar voor het eerst mijn verloskundige vleugels uitgeslagen en veel geleerd. Ongeveer een half jaar na mijn afstuderen heb ik ook mijn bevoegdheid tot echoscopiste mogen behalen; een verrijking voor mijn vak als verloskundige. Sinds 2,5 jaar ben ik werkzaam als waarneemster in de verloskundige regio rondom de Gelderse Vallei en heb op die manier in veel keukens mogen kijken.
Het ontstaan van nieuw leven, ontwikkelen van een kindje in je buik, het geboorteproces en het ouderschap; een bijzondere, wonderlijke fase in je leven. Het is mijn verlangen om als verloskundige jouw rots in de branding te zijn; een punt van geruststelling in het soms onstuimige verloop van een zwangerschap of bevalling.
Vanaf 1 juli zal ik het team van verloskundigenpraktijk EVA komen ondersteunen. Mogelijk ben ik voor sommigen van jullie al een bekend gezicht, want ik ben al eens eerder ingevlogen. Toch verwacht ik voor velen een nieuw gezicht te zijn en zie ik er naar uit jullie te ontmoeten.
Direct inschrijven