Welkom Femmelieke Otto, verloskundige

Vanaf april zal verloskundige Femmelieke Otto ons team komen versterken. Femmelieke stelt zich hieronder graag voor en wij wensen haar veel werkplezier bij EVA!

Ik ben Femmelieke Otto, 32 jaar en woonachtig in Ede.
Na een lange zoektocht en verschillende beroepen te hebben geprobeerd ben ik in de wereld van verloskunde terecht gekomen. Met heel veel plezier heb ik gestudeerd aan de verloskundige Academy in Amsterdam en ben ik sinds 2017 beëdigd als verloskundige.
Mijn eerste ervaringen heb ik opgedaan bij een leuke stadspraktijk in Middelburg. Nu ga ik dichter bij huis werken en het team bij praktijk EVA als waarneemster ondersteunen.
De zwangerschap en geboorte is een wonder op zich. Het begeleiden van zwangeren en kraamvrouwen is dankbaar werk en dat doe ik met veel enthousiasme. De eerste kennismaking tussen ouders en kind is een prachtige gebeurtenis en het is prachtig om hier deel van uit te mogen maken.
Verloskundige zijn vind ik dan ook het mooiste beroep wat er is!
Graag sta ik voor de Edese zwangeren klaar en ik kijk er naar uit om kennis met jullie te maken.
Direct inschrijven