Zwangerschapsverlof Roos

Tijdens het zwangerschapsverlof van Roos zal Annebeth Walraad Roos tijdelijk gaan vervangen. Annebeth stelt zich hierbij graag aan jullie voor:

Mijn naam is Annebeth Walraad, jullie zullen mij vooral gaan zien op de echo-spreekuren en af en toe ook op een regulier spreekuur.
Ik ben moeder van 3 zonen (19, 16 en 12 jaar) en reeds 21 jaar met veel plezier werkzaam als verloskundige in Arnhem e.o. Daarnaast ben ik sinds 2014 versiekundige in ziekenhuis Rijnstate, waar ik samen met een gynaecoloog kindjes die in de zwangerschap in stuit liggen, probeer te draaien middels een uitwendige versie. Dit is een ontzettend mooie aanvulling op mijn vak. Ook maak ik vanaf 2017 echo’s in de verloskundige praktijk.
Eerder dit jaar besloot ik om als zelfstandig waarneemster in verschillende praktijken te gaan werken, waardoor ik momenteel werkzaam ben in Tiel en Ede en nog steeds in ziekenhuis Rijnstate in Arnhem. Deze afwisseling en vrijheid zijn voor mij momenteel een ideale combinatie in dit erg leuke, maar soms ook pittige beroep.
Ik hoop op een prettige samenwerking met mijn collega’s in Ede en zal mijn uiterste best doen om jullie zo goed mogelijke zorg te bieden tijdens de (echo-)spreekuren.
Tot gauw!
Annebeth Walraad
BIG nummer: 39031107403

Direct inschrijven