Gezondheidscentrum Zuiderzorg

Op 3 januari 2014 betrokken wij onze nieuwe praktijklocatie in Gezondheidscentrum Zuiderzorg op de Doornlaan 1 in Ede.

In Zuiderzorg werken we met veel verschillende disciplines samen onder hetzelfde dak. Zo bevinden zich hier de Acacia Apotheek, huisartsenpraktijk Zoon, huisartsenpraktijk Dahlia en huisartsenpraktijk Meekes en Klein Woolthuis, podozorg Ede, huisartsenlaboratorium en trombosedienst Ede, psychologen SPEL, fysiotherapie Zuidereng en Diëtheek.

Onze vestiging in gezondheidheidscentrum Zuiderzorg geldt als onze hoofdlocatie en bevindt zich op de tweede verdieping van het pand. Op deze locatie houden wij vier tot vijf dagen spreekuur in de week. Daarnaast maken wij hier onze echo’s en geven wij onze informatie avonden over de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding & ouderschap.

Naast onze hoofdlocatie in Zuiderzorg hebben wij een tweede vaste locatie in het Kernhem Medisch Centrum. Op deze locatie houden wij gemiddeld twee dagen in de week spreekuur.


Visie gezondheidscentrum Zuiderzorg

Ons gezondheidscentrum biedt geïntegreerde, multidisciplinaire zorg van aantoonbare hoge kwaliteit waarbij gewerkt wordt volgens erkende protocollen. Daarnaast is er ruimte voor informeel overleg met als doel de samenwerking, het werkplezier en de kwaliteit van de geleverde zorg te bevorderen. We doen dit vanuit een veilige en prettige werkomgeving op een goed bereikbare locatie.

Locatie
Gezondheidscentrum Zuiderzorg, gelegen in de uitvindersbuurt in Ede, bevindt zich op de hoek van de Doornlaan en de Verlengde Parkweg.

Direct inschrijven