Gezondheidscentrum Zuiderzorg

EVA verloskundige Ede is met haar hoofdlocatie gevestigd in Gezondheidscentrum Zuiderzorg op de Doornlaan 1 in Ede.

In Gezondheidscentrum Zuiderzorg werken we met veel verschillende disciplines samen onder hetzelfde dak. Zo bevinden zich hier de Acacia Apotheek, huisartsenpraktijk Zoon, huisartsenpraktijk Dahlia en huisartsenpraktijk Meekes en Klein Woolthuis, podozorg Ede, huisartsenlaboratorium en trombosedienst Ede, psychologen SPEL, fysiotherapie Zuidereng en Diëtheek. Door met alle zorgverleners op dezelfde locatie te werken hebben wij korte lijnen met de diverse disciplines en bestaat er onderling een goede samenwerking.

EVA verloskundigenpraktijk Ede bevindt zich op de tweede verdieping van het gezondheidscentrum Zuiderzorg. Hier houden wij vier tot vijf dagen spreekuur in de week. Daarnaast maken wij hier onze echo’s en geven wij onze informatiebijeenkomsten over de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding & ouderschap. Tevens zijn onze assistentes hier dagelijks aanwezig voor het telefonisch spreekuur en het maken van afspraken.

Onze tweede vaste spreekuurlocatie bevindt zich in het hart van Kernhem in het Kernhem Medisch Centrum.

Visie gezondheidscentrum Zuiderzorg
Ons gezondheidscentrum biedt geïntegreerde, multidisciplinaire zorg van aantoonbare hoge kwaliteit waarbij gewerkt wordt volgens erkende protocollen. Daarnaast is er ruimte voor informeel overleg met als doel de samenwerking, het werkplezier en de kwaliteit van de geleverde zorg te bevorderen. We doen dit vanuit een veilige en prettige werkomgeving op een goed bereikbare locatie.

Locatie
Gezondheidscentrum Zuiderzorg, gelegen in de uitvindersbuurt in Ede, bevindt zich op de hoek van de Doornlaan en de Verlengde Parkweg.

Direct inschrijven