Inhoud
Het doel van de informatiebijeenkomst is om jou en je partner op een goede manier voor te bereiden op de bevalling en de kraamperiode, zodat jullie deze met vertrouwen tegemoet gaan.

Schrijf je in voor deze informatiebijeenkomst

De volgende onderwerpen worden hierbij besproken:

  • de verschillende stadia van een bevalling
  • de rol van de partner
  • het omgaan met pijn
  • de keuze waar te bevallen
  • de eerste tijd samen met jullie pasgeboren baby


Tevens vertonen we een film waarin een thuisbevalling te zien is. Daarnaast is er uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen of om onderling ervaringen uit te wisselen.
De informatiebijeenkomst bestaat uit één avond van twee uur. De beste periode om aan de bijeenkomst deel te nemen is als je tussen de 28 en 35 weken zwanger bent. Uiteraard ben je voor of na die tijd ook van harte welkom! Ben je al eens bevallen? Dan kan deze avond ook een goede ‘opfrisavond’ voor je zijn. Nathalie Hagen, verloskundige, zal deze informatiebijeenkomst verzorgen.

 

 

Data
In verband met de geldende coronamaatregelen wordt de informatiebijeenkomst digitaal verstrekt.

 

Aanmelden
Aanmelden voor een van onze informatiebijeenkomsten kan door het invullen van het aanmeldformulier.
Telefonisch aanmelden kan ook op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 op telefoonnummer 0318 612554 of tijdens het spreekuur bij de verloskundige. Vergeet niet te vermelden om welke informatiebijeenkomst het gaat en met hoeveel personen je wenst te komen. Deelname aan de informatiebijeenkomsten is kosteloos voor onze cliënten. We zien jullie graag op een van onze informatiebijeenkomsten voor een gezellige en informatieve avond!
Locatie
Gezondheidcentrum Zuiderzorg – Doornlaan 1H te Ede. Je vindt onze verloskundigenpraktijk op de tweede verdieping.

 

Klik hier om je in te schrijven

 

Bekijk ook onze andere Informatiebijeenkomsten

Zwangerschap

Borstvoeding

Direct inschrijven