Kernhem Medisch Centrum

Nieuw gezondheidscentrum in Kernhem
Per 13 oktober 2017 hebben wij de deuren geopend van onze tweede spreekuurlocatie in het hart van Kernhem, het Medisch Centrum Kernhem. In dit knusse gezondheidscentrum hebben wij gemiddeld één tot twee dagen spreekuur in de week waarbij de dagen iedere week wisselend zijn. Het Medisch Centrum bevindt zich aan de Stakenberg 87 in Ede. Onze praktijk is te vinden op de eerste verdieping. Hier kun je een kijkje nemen op de website van het Kernhem Medisch Centrum.
Alles onder één dak
In Medisch Centrum Kernhem werken wij met verschillende disciplines samen onder één dak. Zo kunnen wij gemakkelijk met elkaar overleggen en de gezondheidszorg voor onder andere de mensen in Kernhem beter bereikbaar maken.
Naast onze verloskundigenpraktijk komen er een apotheek, huisartsenpraktijk de Wit, huisartsenpraktijk de Beer, Bos en van Eijsden, fysiotherapiepraktijk Noorlander, logopedie Ede, diëtist Ronald Reest, Pedicure voetverzorging Suzanne van de Pol, praktijk voor gezond bewegen en het priklab/ radiologie van ziekenhuis Gelderse Vallei. Ook komt in een apart deel van het pand een kinderdagopvang.
Kernhem Medisch Centrum bevindt zich op een goed bereikbare locatie in Kernhem, vlak naast winkelcentrum Parkweide, en met voldoende parkeergelegenheid.
Direct inschrijven