Kernhem Medisch Centrum

Nieuw gezondheidscentrum in Kernhem
Wij zijn verheugd te kunnen vertellen dat de bouw van het Kernhem Medisch Centrum afgerond is en dat wij vanaf 13 oktober 2017 onze tweede spreekuurlocatie zullen hebben in het mooie pand aan de Stakenberg 87b-5 in Kernhem. Voor alsnog zullen wij hier in ieder geval één dag spreekuur houden in de week waarbij de dagen iedere week wisselend zullen zijn.
Hier kun je een kijkje nemen op de website van het Kernhem Medisch Centrum.

Start bouw en afronding
Op 18 november jl. werd tijdens een informeel samenzijn op de bouwplaats symbolisch de vlag gehesen en de start van de bouw gevierd. In de EdeStad is hierover een artikel verschenen met een filmpje. Zie hieronder. Op 31 augustus j.l. was de uiteindelijke oplevering en is de bouw nu definitief afgerond.

Alles onder één dak
In Medisch Centrum Kernhem zullen wij met verschillende disciplines onder één dak gaan samenwerken. Zo kunnen we gemakkelijk met elkaar overleggen en de gezondheidszorg voor onder andere de mensen in Kernhem beter bereikbaar maken.
Naast onze verloskundigenpraktijk komen er een apotheek, huisartsenpraktijk de Wit, huisartsenpraktijk de Beer, Bos en van Eijsden, fysiotherapiepraktijk Noorlander, logopedie Ede, diëtist Ronald Reest, Pedicure voetverzorging Suzanne van de Pol, praktijk voor gezond bewegen en het priklab/ radiologie van ziekenhuis Gelderse Vallei. Ook komt in een apart deel van het pand een kinderdagopvang.
Kernhem Medisch Centrum bevindt zich op een goed bereikbare locatie in Kernhem, vlak naast winkelcentrum Parkweide, en met voldoende parkeergelegenheid.

Direct inschrijven