Roos den Outer (Verloskundige)

Roos den Outer

Mijn naam is Roos den Outer, getrouwd en trotse moeder van een dochter en twee zoons. In juli 2009 ben ik afgestudeerd als verloskundige. De opleiding verloskunde heb ik met veel plezier gevolgd aan de Verloskunde Academie te Amsterdam. Voordat ik aan deze studie begon ben ik afgestudeerd van de studie HBO-verpleegkunde te Utrecht en tijdens deze studie is het dat mijn interesse en passie voor verloskunde is ontstaan. Tot op de dag van vandaag heb ik nooit spijt gehad van de keuze tot verloskundige.
Na mijn afstuderen als verloskundige ben ik eerst gaan werken als waarnemend verloskundige in Overijssel, waar ik in de omgeving van Enschede in diverse praktijken heb gewerkt en ervaring heb opgedaan.
Per 1 januari 2011 ben ik toegetreden als maatschapslid bij EVA. In 2012 heb ik de opleiding echoscopie in de verloskunde en gynaecologie afgerond. Hierdoor ben ik bevoegd tot het maken van basisecho’s en SEO’s en maak ik de basisecho’s binnen onze praktijk. Naast mijn werkzaamheden in de praktijk ben ik bestuurslid bij FARA, het regionale echocentrum. Ook volg ik regelmatig bijscholingen en cursussen om zodoende up-to-date te blijven van de ontwikkelingen binnen ons vakgebied.
Het vak verloskunde is voor mij het mooiste beroep dat ik kan uitoefenen. De diversiteit, de afwisseling en de uitdaging geven mij elke keer weer die bijzondere beleving. Mijn doel is om samen met mijn collega’s de best mogelijke zorg te leveren, waarbij persoonlijkheid en kwaliteit centraal staan.

Roos den Outer BIG registratienummer: 49064124503

Bekijk ook mijn collega's

Je kunt op een afbeelding klikken om meer te lezen over de betreffende persoon.
 

onze praktijk

Wat onze cliënten zeggen

 • Roos is een aanwinst als verloskundige, wij hebben veel aan haar gehad bij de geboorte van ons kindje.

  -Maria
 • Bij de geboorte van ons tweede kindje hebben we een hele fijne ervaring gehad bij de bevalling met Nathalie en Noortje

  -Simone
 • Jullie zijn een top team en we voelden ons in vertrouwde handen bij jullie.

  -Joyce
 • Bij iedere controle op het spreekuur hele fijne verloskundigen die luisteren en je begrijpen!

  -Anne
            Aanmelden