Verloskundigenpraktijk EVA

Violaure van Prooijen

Ik ben Violaure van Prooijen. Op de vraag wat wil jij later worden antwoordde ik, van jongs af aan vol overtuiging, verloskundige. Toen ik in 2019 werd toegelaten tot de opleiding Verloskunde in Amsterdam, kon ik wel een gat in de lucht springen. Tijdens de opleiding fascineerde ik mij over de kracht, het aanpassing vermogen en veerkracht van het vrouwelijk lichaam. Sinds 2023 ben ik afgestudeerd en ben ik werkzaam bij EVA Verloskundigenpraktijk en bij andere praktijken in en buiten de regio.

Als verloskundige voel ik mij iedere keer weer vereerd om zo dichtbij te mogen staan bij zwangeren en hun partners. Ik voel mij bevoorrecht jullie te mogen ondersteunen in de zwangerschap en tijdens de bevalling. De kennismaking tussen een kind en ouder(s) is een bijzonder, mooi en intens life event. Elk(e) zwangere en/of koppel ervaart en beleeft een zwangerschap anders. Ik wil daarin er voor jou/jullie zijn, de wensen en behoeftes horen en samen kijken naar passende zorg. Ik zet mij in om de fysiologie tijdens de zwangerschap, bevalling en in de kraamweek zo veel mogelijk te volgen. Om zo jou/jullie kindje de allerbeste start te geven.

Meld je aan

Bekijk ook mijn collega's

Samen met mijn collega's streef ik naar optimale zorg voor jou, je partner en jullie (ongeboren) kindje.