Even voorstellen: Ellis Verhoeven

Ellis Verhoeven

In verband met de aankomende zomervakanties zal verloskundige Ellis Verhoeven ons team vanaf 19 juni komen versterken. Ellis stelt zich hieronder graag voor en wij wensen haar veel werkplezier bij EVA!

Ik ben Ellis Verhoeven. Als klein meisje had ik al de droom om verloskundige te worden. Het begeleiden van vrouwen bij één van de mooiste gebeurtenissen in het leven leek mij het mooiste beroep ter wereld. In 2014 was ik enorm blij met de toelating op de opleiding verloskunde in Rotterdam. Na vier en half jaar mocht ik eindelijk mijn verloskundige diploma in ontvangst nemen.

Als verloskundige hoop ik dat ik tijdens de hele verloskundige begeleiding de steun kan zijn die je van mij verlangt. Ik bied graag een luisterend oor en streef naar ideale zorg. Mijn cliënt staat centraal en ik wil haar wensen en behoefte vervullen. Vanaf 19 juni 2019 zal ik het team van verloskundigenpraktijk EVA komen ondersteunen. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten. 

Ellis Verhoeven (BIG 79925751503)

            Aanmelden