Informatiebijeenkomsten

Zwanger zijn en een kindje krijgen zijn hele bijzondere gebeurtenissen in je leven. Om je te helpen goed voorbereid deze nieuwe periode in te gaan organiseren wij naast onze spreekuren verschillende informatiebijeenkomsten voor onze cliënten en hun partners. Omdat de tijd op ons spreekuur soms beperkt is en wij onze cliënten graag nog uitgebreider en beter willen informeren en daarmee voorbereiden op de zwangerschap, de geboorte en de kraamtijd nodigen we jou en je partner uit gebruik te maken van deze bijeenkomsten

 


Informatiebijeenkomst ‘Zwangerschap’

De informatiebijeenkomst ‘zwangerschap’ zal ingaan op de eerste helft van de zwangerschap. De beste periode om aan deze avond deel te nemen is als je minder dan 20 weken zwanger bent. Ook als je nog niet zwanger bent, maar wel een kinderwens hebt en graag extra informatie wilt, ben je van harte welkom.

Meer informatieSchrijf je in

 

 


Informatiebijeenkomst ‘De Bevalling’

Deze informatiebijeenkomst is bedoeld om informatie te geven over de bevalling zodat jij en je partner je op een goede manier kunnen voorbereiden op de bevalling en de kraamperiode. We raden je aan onze informatiebijeenkomst bij te wonen wanneer je tussen de 28 en 35 weken zwangerschap bent.

Meer informatieSchrijf je in

 

 


Informatiebijeenkomst ‘Borstvoeding & Ouderschap’

Het doel van deze informatiebijeenkomst is dat je als aanstaande moeder(s) en vader/partner bent voorbereid op de periode na de geboorte en op het geven van borstvoeding, zodat je met vertrouwen deze nieuwe levensfase in kunt gaan. De cursus bestaat uit twee avonden van twee uur.

Meer informatieSchrijf je in

 

Direct inschrijven