Informatiebijeenkomsten

Zwanger zijn en een kindje krijgen is een bijzondere gebeurtenis in je leven. We willen je graag helpen deze nieuwe periode zo goed mogelijk in te gaan. Omdat de tijd op ons spreekuur soms beperkt is, maar wij jullie wel graag uitgebreid willen informeren bieden wij diverse informatiebijeenkomsten aan. We nodigen je dan ook graag uit deze informatiebijeenkomsten samen met je partner te volgen.

NB: in verband met de maatregelen rondom corona bieden wij onze informatiebijeenkomsten momenteel online aan. Tussen week 27 en 33 van je zwangerschap ontvang je van ons per email een link die toegang geeft tot de presentaties.

 

Informatiebijeenkomst ‘Zwangerschap’

In de informatiebijeenkomst ‘zwangerschap’ gaan we in op allerlei onderwerpen die betrekking hebben op de eerste helft van de zwangerschap. De beste periode om aan deze avond deel te nemen is als je minder dan 20 weken zwanger bent. Ook als je nog niet zwanger bent, maar wel een kinderwens hebt en meer informatie wilt ben je van harte welkom.

Meer informatie Schrijf je in

 

 


Informatiebijeenkomst ‘De Bevalling’

Deze informatiebijeenkomst is bedoeld om informatie te geven over de bevalling zodat jij en je partner je op een goede manier kunnen voorbereiden op de bevalling en de kraamperiode. We raden je aan onze informatiebijeenkomst bij te wonen wanneer je tussen de 28 en 35 weken zwangerschap bent.

Meer informatie Schrijf je in

 

 


Informatiebijeenkomst ‘Borstvoeding & Ouderschap’

Het doel van deze informatiebijeenkomst is dat je als aanstaande moeder(s) en vader/partner wordt voorbereid op de periode na de geboorte en op het geven van borstvoeding. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat je met vertrouwen deze nieuwe levensfase in kunt gaan. De informatiebijeenkomst bestaat uit twee avonden van twee uur en wordt verzorgd door een lactatiekundige.

Meer informatie Schrijf je in

 

Direct inschrijven