Ellis van den Hondel (Verloskundige)

Ellis van den Hondel-Verhoeven

Mijn naam is Ellis van den Hondel-Verhoeven. Als klein meisje had ik al de droom om verloskundige te worden. Het begeleiden van vrouwen en hun partners bij één van de mooiste gebeurtenissen in het leven leek mij het mooiste beroep ter wereld. Vanaf 2019 mag ik mijzelf verloskundige noemen en het allermooiste beroep van de wereld daadwerkelijk uitvoeren. Iedere dag geniet ik van het begeleiden van zwangere, barende en kersverse ouders. In 2023 heb ik zelf mogen ervaren hoe het is om onder zorg te zijn bij de verloskundige. In september 2023 ben ik moeder geworden van een zoon Bauke.

Als verloskundige hoop ik dat ik tijdens de hele verloskundige begeleiding de steun kan zijn die je van mij verlangt. Ik bied graag een luisterend oor en streef naar ideale zorg. Mijn cliënt staat centraal en ik wil haar wensen en behoefte vervullen.


Ellis van den Hondel-Verhoeven BIG registratienummer: 79925751503

Bekijk ook mijn collega's

Je kunt op een afbeelding klikken om meer te lezen over de betreffende persoon.
 

onze praktijk

Wat onze cliënten zeggen

 • We can’t thank EVA enough for the care that was provided. We always felt like you had time for us. We had an unexpected home birth, and felt very safe and calm with EVA in our corner. Also thank you for the professionalism at all times, pregnancy & giving birth is quite a vulnerable and humbling process, and the EVA team made me feel safe and always explained in detail what can be expected. Thanks you so much!!!❤️

  P.

 • Ik heb de zorg bij Eva als zeer prettig ervaren. De persoonlijke benadering vond ik erg fijn. Wij hadden zelf nooit veel vragen of opmerkingen tijdens de afspraken en stonden altijd snel weer buiten. Ik vond het erg prettig dat jullie je daar op aanpasten en ook niet te betuttelend de tijd gingen vullen. Dit voelden jullie goed aan. Ik wil ook graag mijn dank en bewondering uitspreken naar Tineke specifiek. Tijdens mijn zwangerschap (toevallig) vaak bij haar de afspraken gehad. Ik (en mijn man ook) heb bewondering voor de manier waarop zij vragen stelt en dingen bespreekbaar maakt. Erg direct, maar ze kiest voor mijn gevoel met erg veel zorg haar woorden. Sommige onderwerpen zijn hierdoor totaal niet ongemakkelijk en wat gevoelige onderwerpen worden hierdoor op een respectvolle manier bespreekbaar gemaakt. Dank daarvoor!

  I.

 • Ik ben super dankbaar voor de zorg die ik van jullie heb mogen ontvangen. Zowel tijdens de zwangerschap als de bevalling. Ik kijk er echt heel positief op terug. Jullie hebben allemaal volgens mij zoveel liefde voor dit vak en voor 'de zwangere vrouw', dat voel je gewoon. Heel erg bedankt!

  R.

 • Bij de geboorte van ons tweede kindje hebben we een hele fijne ervaring gehad bij de bevalling met Nathalie en Noortje Simone

 • Jullie zijn een top team en we voelden ons in vertrouwde handen bij jullie. Joyce

 • Ik heb het als heel prettig ervaren dat ik tussentijds vragen kon stellen - telefonisch of per mail, en daarover teruggebeld werd. Soms kan zo’n klein antwoord al voor meer rust zorgen. Het contact voelde daarnaast erg persoonlijk aan. Dank jullie wel!

  Elsemiek

            Aanmelden