Nathalie Hagen (Verloskundige)

Nathalie Hagen

Mijn naam is Nathalie Hagen. Per 1 april 2012 werk ik als verloskundige bij verloskundigenpraktijk EVA. Vanaf 1 januari 2013 ben ik toegetreden als maatschapslid van de praktijk.
Pas op latere leeftijd ben ik verloskunde gaan studeren. Voor die tijd heb ik verschillende studies gedaan en uiteindelijk jaren in de financiële dienstverlening gewerkt. Tijdens mijn eerste zwangerschap raakte ik zo gefascineerd door de verloskunde, dat ik besloten heb het roer om te gooien. De verloskunde opleiding heb ik in Amsterdam gevolgd. Tijdens de studie ben ik bevallen van mijn tweede zoon en in 2011 ben ik afgestudeerd. Na mijn afstuderen ben ik in regio Utrecht als zelfstandig waarneemster gaan werken.
Naast mijn werk in de praktijk maak ik sinds oktober 2013 deel uit van het bestuur van Maia. Dit is de vereniging van verloskundigen, die werkzaam zijn in regio Gelderse Vallei. Ook zit ik in het bestuur van het Verloskundig Samenwerkings Verband van onze regio. In deze hoedanigheid heb ik veelvuldig overleg met o.a. de gynaecologen, het ziekenhuis, maar ook met de kraamzorg en andere instellingen. Naast het werk volg ik regelmatig aanvullende cursussen/trainingen.
Elke dag weer ben ik blij met de keus die ik tijdens mijn eerste zwangerschap gemaakt heb. Het begeleiden van (aanstaande) ouders tijdens een bijzondere fase van hun leven geeft mij erg veel voldoening. Ik hoop jullie snel te ontmoeten.  

Nathalie Hagen BIG registratienummer: 49914799903

Bekijk ook mijn collega's

Je kunt op een afbeelding klikken om meer te lezen over de betreffende persoon.
 

onze praktijk

Wat onze cliënten zeggen

 • Roos is een aanwinst als verloskundige, wij hebben veel aan haar gehad bij de geboorte van ons kindje.

  -Maria
 • Bij de geboorte van ons tweede kindje hebben we een hele fijne ervaring gehad bij de bevalling met Nathalie en Noortje

  -Simone
 • Jullie zijn een top team en we voelden ons in vertrouwde handen bij jullie.

  -Joyce
 • Bij iedere controle op het spreekuur hele fijne verloskundigen die luisteren en je begrijpen!

  -Anne
            Aanmelden