Nathalie Hagen (Verloskundige)

Nathalie Hagen

Mijn naam is Nathalie Hagen. Per 1 april 2012 werk ik als verloskundige bij verloskundigenpraktijk EVA. Vanaf 1 januari 2013 ben ik toegetreden als maatschapslid van de praktijk.
Pas op latere leeftijd ben ik verloskunde gaan studeren. Voor die tijd heb ik verschillende studies gedaan en uiteindelijk jaren in de financiële dienstverlening gewerkt. Tijdens mijn eerste zwangerschap raakte ik zo gefascineerd door de verloskunde, dat ik besloten heb het roer om te gooien. De verloskunde opleiding heb ik in Amsterdam gevolgd. Tijdens de studie ben ik bevallen van mijn tweede zoon en in 2011 ben ik afgestudeerd. Na mijn afstuderen ben ik in regio Utrecht als zelfstandig waarneemster gaan werken.
Naast mijn werk in de praktijk maak ik sinds oktober 2013 deel uit van het bestuur van Maia. Dit is de vereniging van verloskundigen, die werkzaam zijn in regio Gelderse Vallei. Ook zit ik in het bestuur van het Verloskundig Samenwerkings Verband van onze regio. In deze hoedanigheid heb ik veelvuldig overleg met o.a. de gynaecologen, het ziekenhuis, maar ook met de kraamzorg en andere instellingen. Naast het werk volg ik regelmatig aanvullende cursussen/trainingen.
Elke dag weer ben ik blij met de keus die ik tijdens mijn eerste zwangerschap gemaakt heb. Het begeleiden van (aanstaande) ouders tijdens een bijzondere fase van hun leven geeft mij erg veel voldoening. Ik hoop jullie snel te ontmoeten.  

Nathalie Hagen BIG registratienummer: 49914799903

Bekijk ook mijn collega's

Je kunt op een afbeelding klikken om meer te lezen over de betreffende persoon.
 

onze praktijk

Wat onze cliënten zeggen

 • We can’t thank EVA enough for the care that was provided. We always felt like you had time for us. We had an unexpected home birth, and felt very safe and calm with EVA in our corner. Also thank you for the professionalism at all times, pregnancy & giving birth is quite a vulnerable and humbling process, and the EVA team made me feel safe and always explained in detail what can be expected. Thanks you so much!!!❤️

  P.

 • Ik heb de zorg bij Eva als zeer prettig ervaren. De persoonlijke benadering vond ik erg fijn. Wij hadden zelf nooit veel vragen of opmerkingen tijdens de afspraken en stonden altijd snel weer buiten. Ik vond het erg prettig dat jullie je daar op aanpasten en ook niet te betuttelend de tijd gingen vullen. Dit voelden jullie goed aan. Ik wil ook graag mijn dank en bewondering uitspreken naar Tineke specifiek. Tijdens mijn zwangerschap (toevallig) vaak bij haar de afspraken gehad. Ik (en mijn man ook) heb bewondering voor de manier waarop zij vragen stelt en dingen bespreekbaar maakt. Erg direct, maar ze kiest voor mijn gevoel met erg veel zorg haar woorden. Sommige onderwerpen zijn hierdoor totaal niet ongemakkelijk en wat gevoelige onderwerpen worden hierdoor op een respectvolle manier bespreekbaar gemaakt. Dank daarvoor!

  I.

 • Ik ben super dankbaar voor de zorg die ik van jullie heb mogen ontvangen. Zowel tijdens de zwangerschap als de bevalling. Ik kijk er echt heel positief op terug. Jullie hebben allemaal volgens mij zoveel liefde voor dit vak en voor 'de zwangere vrouw', dat voel je gewoon. Heel erg bedankt!

  R.

 • Bij de geboorte van ons tweede kindje hebben we een hele fijne ervaring gehad bij de bevalling met Nathalie en Noortje Simone

 • Jullie zijn een top team en we voelden ons in vertrouwde handen bij jullie. Joyce

 • Ik heb het als heel prettig ervaren dat ik tussentijds vragen kon stellen - telefonisch of per mail, en daarover teruggebeld werd. Soms kan zo’n klein antwoord al voor meer rust zorgen. Het contact voelde daarnaast erg persoonlijk aan. Dank jullie wel!

  Elsemiek

            Aanmelden