Noortje Jaspers Faijer (Verloskundige)

Noortje Jaspers Faijer

Mijn naam is Noortje Jaspers Faijer. Vanaf mijn negende wist ik dat ik later verloskundige wilde worden. Opgegroeid in een familie waar het medische vakgebied dagelijks voorbij kwam, trok de verloskunde al snel mijn aandacht. Via een van mijn zussen die in mijn jonge tienerjaren aan de opleiding tot verloskundige begon, groeide mijn liefde voor het vak. In het laatste jaar van mijn middelbare school heb ik dan ook deelgenomen aan de selectie tot toelating aan de verloskunde academie in Rotterdam. Ik werd bij mijn eerste poging toegelaten tot de opleiding en zo begon het verwezenlijken van mijn droom. De jaren die volgde vulde zich met studeren, persoonlijke ontwikkeling, stages door het hele land en vele mooie bevallingen tijdens die stages. Tijdens mijn studie trouwde ik met Bernard en verhuisde van Alphen aan den Rijn naar Ede. Uiteindelijk mocht ik in 2019 mijn diploma in ontvangst nemen.
In mijn werk als verloskundige vind ik het ontzettend mooi en eervol om zo dichtbij vrouwen en partners te mogen staan in een bijzondere, kwetsbare periode in hun leven als een zwangerschap, bevalling en de kraamperiode. Ik hoop in die periode ondersteuning te kunnen bieden, het luisterende oor te kunnen zijn en een punt waar je altijd met je vragen of ongerustheid terecht kan. In de zorg die ik lever vind ik het belangrijk te luisteren naar jouw wensen en samen op zoek te gaan naar de voor jou/jullie passende zorg.
Vanaf januari 2020 zal ik het team van verloskundigenpraktijk EVA ondersteunen. Wie weet tot ziens in de praktijk!

Noortje Jaspers Faijer BIG: 09926815503

Bekijk ook mijn collega's

Je kunt op een afbeelding klikken om meer te lezen over de betreffende persoon.
 

onze praktijk

Wat onze cliënten zeggen

 • Roos is een aanwinst als verloskundige, wij hebben veel aan haar gehad bij de geboorte van ons kindje.

  -Maria
 • Bij de geboorte van ons tweede kindje hebben we een hele fijne ervaring gehad bij de bevalling met Nathalie en Noortje

  -Simone
 • Jullie zijn een top team en we voelden ons in vertrouwde handen bij jullie.

  -Joyce
 • Bij iedere controle op het spreekuur hele fijne verloskundigen die luisteren en je begrijpen!

  -Anne
            Aanmelden