Noortje Jaspers Faijer (Verloskundige)

Noortje Jaspers Faijer

Mijn naam is Noortje Jaspers Faijer. Vanaf mijn negende wist ik dat ik later verloskundige wilde worden. Opgegroeid in een familie waar het medische vakgebied dagelijks voorbij kwam, trok de verloskunde al snel mijn aandacht. Via een van mijn zussen die in mijn jonge tienerjaren aan de opleiding tot verloskundige begon, groeide mijn liefde voor het vak. In het laatste jaar van mijn middelbare school heb ik dan ook deelgenomen aan de selectie tot toelating aan de verloskunde academie in Rotterdam. Ik werd bij mijn eerste poging toegelaten tot de opleiding en zo begon het verwezenlijken van mijn droom. De jaren die volgde vulde zich met studeren, persoonlijke ontwikkeling, stages door het hele land en vele mooie bevallingen tijdens die stages. Tijdens mijn studie trouwde ik met Bernard en verhuisde van Alphen aan den Rijn naar Ede. Uiteindelijk mocht ik in 2019 mijn diploma in ontvangst nemen.
In mijn werk als verloskundige vind ik het ontzettend mooi en eervol om zo dichtbij vrouwen en partners te mogen staan in een bijzondere, kwetsbare periode in hun leven als een zwangerschap, bevalling en de kraamperiode. Ik hoop in die periode ondersteuning te kunnen bieden, het luisterende oor te kunnen zijn en een punt waar je altijd met je vragen of ongerustheid terecht kan. In de zorg die ik lever vind ik het belangrijk te luisteren naar jouw wensen en samen op zoek te gaan naar de voor jou/jullie passende zorg.
Vanaf januari 2020 zal ik het team van verloskundigenpraktijk EVA ondersteunen. Wie weet tot ziens in de praktijk!

Noortje Jaspers Faijer BIG: 09926815503

Wat onze cliënten zeggen

 • We can’t thank EVA enough for the care that was provided. We always felt like you had time for us. We had an unexpected home birth, and felt very safe and calm with EVA in our corner. Also thank you for the professionalism at all times, pregnancy & giving birth is quite a vulnerable and humbling process, and the EVA team made me feel safe and always explained in detail what can be expected. Thanks you so much!!!❤️

  P.

 • Ik heb de zorg bij Eva als zeer prettig ervaren. De persoonlijke benadering vond ik erg fijn. Wij hadden zelf nooit veel vragen of opmerkingen tijdens de afspraken en stonden altijd snel weer buiten. Ik vond het erg prettig dat jullie je daar op aanpasten en ook niet te betuttelend de tijd gingen vullen. Dit voelden jullie goed aan. Ik wil ook graag mijn dank en bewondering uitspreken naar Tineke specifiek. Tijdens mijn zwangerschap (toevallig) vaak bij haar de afspraken gehad. Ik (en mijn man ook) heb bewondering voor de manier waarop zij vragen stelt en dingen bespreekbaar maakt. Erg direct, maar ze kiest voor mijn gevoel met erg veel zorg haar woorden. Sommige onderwerpen zijn hierdoor totaal niet ongemakkelijk en wat gevoelige onderwerpen worden hierdoor op een respectvolle manier bespreekbaar gemaakt. Dank daarvoor!

  I.

 • Ik ben super dankbaar voor de zorg die ik van jullie heb mogen ontvangen. Zowel tijdens de zwangerschap als de bevalling. Ik kijk er echt heel positief op terug. Jullie hebben allemaal volgens mij zoveel liefde voor dit vak en voor 'de zwangere vrouw', dat voel je gewoon. Heel erg bedankt!

  R.

 • Bij de geboorte van ons tweede kindje hebben we een hele fijne ervaring gehad bij de bevalling met Nathalie en Noortje Simone

 • Jullie zijn een top team en we voelden ons in vertrouwde handen bij jullie. Joyce

 • Ik heb het als heel prettig ervaren dat ik tussentijds vragen kon stellen - telefonisch of per mail, en daarover teruggebeld werd. Soms kan zo’n klein antwoord al voor meer rust zorgen. Het contact voelde daarnaast erg persoonlijk aan. Dank jullie wel!

  Elsemiek

            Aanmelden