Tineke van de Haar (Verloskundige)

Tineke van de Haar

Mijn naam is Tineke van de Haar en woonachtig in Ede. Per 1 augustus 2020 zal ik als verloskundige en echoscopist aan de slag gaan bij de praktijk EVA. Dat zwanger zijn en baren hele bijzondere gebeurtenissen zijn, heb ik in verschillende culturen en omstandigheden goed kunnen zien en ervaren. Na mijn opleiding ben ik in 2001 gestart in Barneveld en omgeving. Daarna kon ik mij zeven jaar in Ethiopië inzetten voor verbetering van de kwaliteit van de verloskundige zorg op het platteland aldaar. Dat was een indrukwekkende en mooie periode! Terug in Nederland heb ik ruim twee jaar in Bergambacht en in Culemborg gewerkt als waarnemend verloskundige en echoscopist.
Terug op de Veluwe… Heel blij ben ik een nieuwe plek in Ede gevonden te hebben bij EVA en ik kijk er naar uit om jullie te begeleiden in de speciale periode van (opnieuw) ouders worden. Deze begeleiding wil ik graag geven op de manier die bij jullie past en aan jullie vertrouwen geeft. Om zo de best mogelijke zorg te geven, maakt ons vak zo boeiend en mooi! Ik hoop jullie snel te ontmoeten.

Tineke van de Haar BIG registratienummer: 19025980303

Bekijk ook mijn collega's

Je kunt op een afbeelding klikken om meer te lezen over de betreffende persoon.
 

onze praktijk

Wat onze cliënten zeggen

 • Roos is een aanwinst als verloskundige, wij hebben veel aan haar gehad bij de geboorte van ons kindje.

  -Maria
 • Bij de geboorte van ons tweede kindje hebben we een hele fijne ervaring gehad bij de bevalling met Nathalie en Noortje

  -Simone
 • Jullie zijn een top team en we voelden ons in vertrouwde handen bij jullie.

  -Joyce
 • Bij iedere controle op het spreekuur hele fijne verloskundigen die luisteren en je begrijpen!

  -Anne
            Aanmelden