Onze praktijk

Welkom bij verloskundigenpraktijk EVA

Zwanger zijn en het krijgen van een kindje is een unieke gebeurtenis. Het is immers vaak één van de mooiste en belangrijkste momenten in je leven. Bovendien gaan er grote veranderingen plaatsvinden. Iedereen ervaart deze veranderingen weer anders. Je wilt uiteraard graag goed voorbereid zijn op wat komen gaat. Als verloskundigen zijn wij opgeleid om jou en je partner te helpen en te begeleiden bij die voorbereiding. Daarnaast dragen wij zorg voor de medische controles tijdens je zwangerschap, je bevalling en je kraamperiode. Ons uitgangspunt is dat zwangerschap en geboorte natuurlijke gebeurtenissen zijn. Wij bieden verloskundige zorg die aansluit op jouw behoefte en die van je partner. Goede begeleiding en zorg afgestemd op jullie wensen. Tijd om naar jullie te luisteren.

Aanmelden

Ben je zwanger bent of wil je zwanger worden? Zoek je een verloskundige in Ede, Lunteren of Bennekom? Vanaf het moment dat je zwanger wilt worden tot zes weken na je bevalling zijn wij er voor je. Je kunt je aanmelden bij onze praktijk voor het maken van een afspraak. Wij bieden daarnaast ook een speciaal kinderwensspreekuur aan. Hierin helpen we je graag om in een zo goed mogelijke conditie aan een zwangerschap te beginnen.

Wie zijn wij

EVA verloskundigenpraktijk Ede is een gezellige, kleinschalige praktijk met jarenlange ervaring in de gemeente Ede. Wij werken in onze praktijk met een hecht en vast team van verloskundigen en twee praktijkassistentes; Roos den Outer, Nathalie Hagen, Noortje Jaspers Faijer, Ellis Verhoeven, Tineke van de Haar (verloskundigen) en Inge van Rheenen en Rita Walrave (praktijkassistentes). Wij vinden het belangrijk dat jullie ons tijdens de zwangerschap allemaal  leren kennen en wij jullie. Afhankelijk van het dienstrooster zal één van ons de bevalling mogen begeleiden.

Lees meer over ons team

Zorgaanbod

Naast de standaard verloskundige zorg zijn wij als praktijk gespecialiseerd in begeleiding bij kinderwens. Wij hebben een speciaal kinderwensspreekuur waarin we je graag helpen om op een zo gezond mogelijke manier te beginnen aan een zwangerschap. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid voor avondspreekuur en verrichten wij alle basisechoscopie in eigen praktijk. Wij hebben ruime ervaring in het begeleiden van bevallingen in bad of op de baarkruk. Tevens verzorgen wij diverse (online) informatiebijeenkomsten en zijn wij als praktijk borstvoedingsgercertificeerd.

Studenten

Onze praktijk begeleidt af en toe studenten van de verloskunde academie en medewerkers uit andere medische beroepen. De aanwezigheid van een student kondigen we overigens altijd vooraf aan op onze website. Mocht je toch bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van een student tijdens het spreekuur, de bevalling of het kraambed, laat het ons weten.

Bekijk ook:

Direct inschrijven