Onze praktijk


Bereikbaarheid

Voor het maken van afspraken en alle vragen die geen spoed hebben, is onze assistente op maandag tot en met donderdag te bereiken van: 09:00 tot 14:00 uur op telefoonnummer 0318-612554
Bij spoed is de dienstdoende verloskundige altijd bereikbaar op telefoonnummer: 06-22570507. Mocht dit nummer in gesprek zijn, probeer het dan zo snel mogelijk nog een keer. Bel bij voorkeur met een zichtbaar nummer, zodat wij je bij een gemiste oproep zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Indien onverhoopt ons spoednummer niet te bereiken is, bel dan ziekenhuis de  Gelderse Vallei op telefoonnummer 0318-434343 en vraag naar de dienstdoende verloskundige van verloskundigenpraktijk EVA.

Spreekuren

Wij houden spreekuur op onze twee vaste spreekuurlocaties in Ede. Maandag t/m vrijdag: Doornlaan 1H, Gezondheidscentrum Zuiderzorg. Je vindt onze praktijk op de tweede verdieping. Wekelijks op wisselende dagen in de week: Stakenberg 87b-5, Kernhem Medisch Centrum. Je vindt onze praktijk op de eerste verdieping.

Onze locaties

Onze locaties

Onze praktijkOnze praktijk

Locatie Zuiderzorg

EVA verloskundige Ede is met haar hoofdlocatie gevestigd in Gezondheidscentrum Zuiderzorg aan de Doornlaan 1 in Ede. Op deze locatie houden we spreekuren en kun je tevens terecht voor de echo's. Daarnaast zijn onze assistentes hier dagelijks aanwezig. Bekijk meer

Onze praktijkOnze praktijk

Locatie Kernhem

In het hart van de wijk Kernhem in Ede heeft EVA verloskundige Ede haar tweede spreekuur locatie. We zijn gevestigd op de 1e verdieping van het Kernhem Medisch Centrum. Ben je woonachtig in Kernhem of Lunteren dan is deze locatie ideaal.
Bekijk meer

Onze praktijkOnze praktijk

Contact

0318 - 612 554
eva@verloskundigenede.nl
Locatie Zuiderzorg: Doornlaan 1H - 6717BN - Ede
Locatie Kernhem: Stakenberg 87 - 6718 DG - Ede
Contactpagina


Achterwacht

Er is altijd één van onze verloskundigen, die dienst heeft. De diensten werken we per toerbeurt. De verloskundige die dienst heeft, is verantwoordelijk voor het begeleiden van bevallingen, de kraamvisites, het beantwoorden van de spoedlijn en het uitvoeren van de hieruit voortkomende spoedconsulten. In zeldzame gevallen kan het voorkomen dat er twee (of meer) bevallingen tegelijkertijd plaatsvinden. In dat geval zullen wij altijd eerst proberen één van onze andere verloskundigen te bereiken. Wanneer zij niet beschikbaar zijn, dan doen we een beroep op een collega verloskundige uit een buurpraktijk, de Bakermat in Wageningen. In zo’n situatie zie je dan een onbekend gezicht, maar word je wel geholpen door een verloskundige die tijd voor je heeft. Zodra onze dienstdoende verloskundige in de gelegenheid is, zal zij naar je toekomen.

Wat onze cliënten zeggen

 • We can’t thank EVA enough for the care that was provided. We always felt like you had time for us. We had an unexpected home birth, and felt very safe and calm with EVA in our corner. Also thank you for the professionalism at all times, pregnancy & giving birth is quite a vulnerable and humbling process, and the EVA team made me feel safe and always explained in detail what can be expected. Thanks you so much!!!❤️

  P.

 • Ik heb de zorg bij Eva als zeer prettig ervaren. De persoonlijke benadering vond ik erg fijn. Wij hadden zelf nooit veel vragen of opmerkingen tijdens de afspraken en stonden altijd snel weer buiten. Ik vond het erg prettig dat jullie je daar op aanpasten en ook niet te betuttelend de tijd gingen vullen. Dit voelden jullie goed aan. Ik wil ook graag mijn dank en bewondering uitspreken naar Tineke specifiek. Tijdens mijn zwangerschap (toevallig) vaak bij haar de afspraken gehad. Ik (en mijn man ook) heb bewondering voor de manier waarop zij vragen stelt en dingen bespreekbaar maakt. Erg direct, maar ze kiest voor mijn gevoel met erg veel zorg haar woorden. Sommige onderwerpen zijn hierdoor totaal niet ongemakkelijk en wat gevoelige onderwerpen worden hierdoor op een respectvolle manier bespreekbaar gemaakt. Dank daarvoor!

  I.

 • Ik ben super dankbaar voor de zorg die ik van jullie heb mogen ontvangen. Zowel tijdens de zwangerschap als de bevalling. Ik kijk er echt heel positief op terug. Jullie hebben allemaal volgens mij zoveel liefde voor dit vak en voor 'de zwangere vrouw', dat voel je gewoon. Heel erg bedankt!

  R.

 • Bij de geboorte van ons tweede kindje hebben we een hele fijne ervaring gehad bij de bevalling met Nathalie en Noortje Simone

 • Jullie zijn een top team en we voelden ons in vertrouwde handen bij jullie. Joyce

 • Ik heb het als heel prettig ervaren dat ik tussentijds vragen kon stellen - telefonisch of per mail, en daarover teruggebeld werd. Soms kan zo’n klein antwoord al voor meer rust zorgen. Het contact voelde daarnaast erg persoonlijk aan. Dank jullie wel!

  Elsemiek

Wil je je direct aanmelden?

Vul dan het onderstaande formulier in. We nemen daarna contact met je op voor het plannen van een eerste afspraak.

Aanmelding praktijk

 • Personalia

 • Vragen over je zwangerschap

            Aanmelden