Onze praktijk

Welkom bij verloskundigenpraktijk EVA
Een zwangerschap en de geboorte van een kind is een unieke gebeurtenis in je leven. Er zal veel nieuws op je afkomen en je wilt graag goed voorbereid zijn op wat komen gaat. Wij als verloskundigen zijn opgeleid om jou en je partner zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden bij die voorbereiding en zorg te dragen voor de medische controles tijdens je zwangerschap, je bevalling en je kraambed. Ons uitgangspunt is dat zwangerschap en geboorte natuurlijke gebeurtenissen zijn. Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, kun je je aanmelden bij onze praktijk voor een eerste afspraak. Ons werkgebied bestaat uit de gemeente Ede, ook als je woonachtig bent in Bennekom, Lunteren, Otterlo, Harskamp, Wekerom of Ederveen kun je je aanmelden bij onze praktijk.

Ben je nog niet zwanger, maar wil je dit wel heel graag worden? Dan kun je een afspraak maken op ons kinderwensspreekuur. Wij helpen je dan in een zo goed mogelijke conditie aan de zwangerschap te beginnen.


Wie zijn wij
Verloskundigenpraktijk EVA is een gezellige, kleinschalige praktijk met jarenlange ervaring in de gemeente Ede. In onze praktijk zijn wij werkzaam met een vast team van verloskundigen en twee praktijkassistentes; Roos den Outer, Nathalie Hagen, Noortje Jaspers Faijer, Ellis Verhoeven, Tineke van de Haar (verloskundigen) en Inge van Rheenen en Rita Walrave (praktijkassistentes). Wij vinden het belangrijk dat jullie ons tijdens de zwangerschap allemaal een paar keer zien op het spreekuur, zodat jullie ons leren kennen en wij jullie. Afhankelijk van het dienstrooster zal één van ons de bevalling mogen begeleiden.

Lees meer over ons team

Naast de standaard verloskundige zorg is onze praktijk gespecialiseerd in echoscopie, in de begeleiding bij een kinderwens en in de begeleiding bij borstvoeding. Wij zijn borstvoedingsgecertificeerd. Ook geven wij verschillende informatiebijeenkomsten in de praktijk over zwangerschap, de bevalling en borstvoeding en ouderschap en hebben wij ruime ervaring in het begeleiden van bevallingen in bad en bevallingen op de baarkruk.

Onze praktijk begeleidt af en toe studenten van de verloskunde academie en medewerkers uit andere medische beroepen. De aanwezigheid van een student kondigen we altijd vooraf aan op de website. Mocht je bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van een student tijdens het spreekuur, de bevalling of het kraambed, laat het ons weten.

Bekijk ook:

Direct inschrijven