Tweede praktijkassistente: Rita Walrave

rita 363

Per 1 mei zal Rita Walrave als tweede praktijkassistente onze praktijk komen ondersteunen. Rita zal iedere maandag- en dinsdagochtend het telefonisch spreekuur verzorgen en aanwezig zijn voor het maken van afspraken. Hieronder stelt zij zich graag voor. Wij wensen haar veel werkplezier bij EVA!

Hallo, ik ben Rita Walrave en per 1 mei 2018 werk ik als praktijkassistente bij verloskundigenpraktijk EVA. Ik ondersteun samen met mijn collega, Inge van Rheenen, de verloskundigen op secretarieel en administratief gebied.

Ik woon in Ede en ben moeder van een zoon Maik en een dochter Jalisa. Alhoewel ze beiden inmiddels volwassen zijn weet ik nog al te goed hoe belangrijk het voor mij was om persoonlijk benaderd te worden tijdens de periode van de kinderwens, de zwangerschap en tijdens en na de bevalling. Wat een vriendelijk woord of een teken van belangstelling tijdens zulke belangrijke gebeurtenissen in je leven voor je kan doen.

Ik vind het fijn om deel uit te maken van een team waarbij het persoonlijke aspect voorop staat en kijk er naar uit om jullie te woord te staan aan de telefoon of aan de balie.
Mijn vrije tijd breng  ik het liefst door met reizen, koken, lezen en films kijken.

Tot gauw!

            Aanmelden