Zwanger in Ede

zwanger in edeZwanger in Ede 

Bent u zwanger in Ede, Bennekom of Lunteren, dan bent u van harte welkom bij verloskundigenpraktijk EVA.  Een zwangerschap en de geboorte van een kind is een unieke gebeurtenis in je leven. Er zal veel nieuws op je afkomen en je wilt graag goed voorbereid zijn op wat komen gaat. Wij als verloskundigen zijn opgeleid om jou en je partner zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden bij die voorbereiding en zorg te dragen voor de medische controles tijdens je zwangerschap, je bevalling en je kraambed. Ons uitgangspunt is dat zwangerschap en geboorte natuurlijke gebeurtenissen zijn. Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, kun je je aanmelden bij onze praktijk voor een eerste afspraak. Ons werkgebied bestaat uit de gemeente Ede, ook als je woonachtig bent in Bennekom, Lunteren, Otterlo, Harskamp, Wekerom of Ederveen kun je je aanmelden bij onze praktijk.

Ben je nog niet zwanger, maar wil je dit wel heel graag worden? Dan kun je een afspraak maken op ons kinderwensspreekuur. Wij helpen je dan in een zo goed mogelijke conditie aan de zwangerschap te beginnen.

zwanger in ede - verloskundigenWie zijn wij

Verloskundigenpraktijk EVA is een gezellige, kleinschalige praktijk met jarenlange ervaring in de gemeente Ede. In onze praktijk zijn wij werkzaam met drie vaste verloskundigen en twee praktijkassistentes; Tineke De Backer, Roos den Outer, Nathalie Hagen (verloskundigen), Inge van Rheenen en Rita Walrave (praktijkassistentes). Op dit moment worden wij ondersteund door onze collega verloskundigen Ellis van Renterghem en Femmelieke Otto. Wij vinden het belangrijk dat jullie ons tijdens de zwangerschap allemaal een paar keer zien op het spreekuur, zodat jullie ons leren kennen en wij jullie. Afhankelijk van het dienstrooster zal één van ons de bevalling mogen begeleiden.

Lees meer over ons team

Naast de standaard verloskundige zorg is onze praktijk gespecialiseerd in echoscopie, in de begeleiding bij een kinderwens en in de begeleiding bij borstvoeding. Als praktijk zijn we borstvoedingsgecertificeerd en hebben wij een lactatiekundige. Verder hebben wij ruime ervaring in het begeleiden van badbevallingen en bevallingen op de baarkruk.

Onze praktijk begeleidt af en toe studenten van de verloskunde academie en medewerkers uit andere medische beroepen. De aanwezigheid van een student kondigen we altijd vooraf aan op de website. Mocht je bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van een student tijdens het spreekuur, de bevalling of het kraambed, laat het ons weten. Op dit moment begeleiden wij geen studenten.

Bekijk ook:

Ben je zwanger in Ede, meld je dan aan bij onze praktijk en we begeleiden je graag tijdens je zwangerschap, de bevalling en het kraambed.

            Aanmelden